Άμεση επικοινωνία  -   (+30) 2310 729 433

Το MOVI είναι ένας ηλεκτρονικός οριζόντιος αναδευτήρας τελευταίας γενιάς: διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα και είναι ένα λειτουργικό, πρακτικό και αξιόπιστο εργαλείο εργασίας.

Η πατενταρισμένη λεπίδα εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή στο εσωτερικό του κυλίνδρου, ένα τέλειο κρεμώδες μείγμα και πλήρη εξαγωγή του παγωτού στο τέλος κάθε κύκλου εργασίας.

Οι κινητήρες υψηλής απόδοσης της Movì   και το σύστημα A + εξασφαλίζουν τις χαμηλότερες καταναλώσεις ενέργειας σε απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και για να ικανοποιούν τις πιο διαφορετικές απαιτήσεις παραγωγής.

Λιγότερο από το Movì 60 A + και το Movì 60 A, το Movì 30 είναι το ιδανικό προϊόν για μικρότερες ανάγκες παραγωγής, εξασφαλίζοντας παράλληλα όλη την ποιότητα του Innova. Η στιβαρή δομή είναι απόλυτα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα aisi 304,κατάλληλο για τρόφιμα. Μόνο επτά λεπτά, το Movì 30 σάς επιτρέπει να παγώσετε τέλεια το μείγμα και να αδειάσετε εντελώς τον κύλινδρο χωρίς απόβλητα κατά τη διάρκεια της φάσης εξαγωγής.

Το πληκτρολόγιο και η οθόνη του Movì 30, διαισθητικά και ουσιαστικά, σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε και να προγραμματίζετε γρήγορα τις επιθυμητές παραμέτρους συνέπειας του παγωτού.

Το απλό σύστημα απελευθέρωσης της πατενταρισμένης λεπίδας με τη θηλυκή ζεύξη αφήνει ερμητικά σφραγισμένο κύλινδρο κατάψυξης Movì 30 για αποτελεσματικό καθαρισμό.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 400/50/3
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4,5 KW
ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΡΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 20-40 kg
ΚΥΚΛΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 2-6 lt
ΠΛΑΤΟΣ 61 cm
ΜΗΚΟΣ 60 (+25) cm
ΥΨΟΣ 143 cm
ΒΑΡΟΣ 225 kg

 

Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Smart_30 Movi_Mix_30 »
Login to post comments

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Partners

We have 72 guests and no members online

Π.Κορφίτης & ΣΙΑ © 2020