Άμεση επικοινωνία  -   (+30) 2310 729 433

Το MovìMix είναι ένα μικρό, πλήρες και πολυλειτουργικό εργαστήριο παραγωγής που εκτελεί δύο βασικές λειτουργίες παραγωγής παγωτού: παστερίωση και κατάψυξη κατά παρτίδες.

Η MovìMix επιτρέπει στους κατασκευαστές να προσαρμόζουν κάθε γεύση παγωτού σύμφωνα με την εμπειρία τους και να διαχειρίζονται τα ποσά που πρέπει να παραχθούν.

Η γρήγορη ωριαία παραγωγή, η ευελιξία της παστερίωσης, η εξαιρετική ικανότητα ψύξης και η εξοικονόμηση ενέργειας κάνουν το MovìMix το ιδανικό σύστημα για επαγγελματικές ανάγκες.

Το MovìMix 30 είναι το πολυλειτουργικό μηχάνημα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το παγωτό ανάλογα με την εμπειρία σας και να διαχειριστείτε τα ποσά που πρέπει να παραχθούν.

Τα συστήματα κλεισίματος μεταξύ των κυλίνδρων και του αναδευτήρα χαρακτηρίζονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας Innova που εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή στους δύο θαλάμους, καθώς και την άψογη κατάψυξη του μείγματος και την πλήρη εξαγωγή του παγωτού στο τέλος κάθε κύκλου εργασίας.

Η δομή του MovìMix 30 είναι απόλυτα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα aisi 304,κατάλληλο για τρόφιμα.

Οι φάσεις παστερίωσης και δέσμευσης παρτίδας μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα ή ξεχωριστά. Και οι δύο διαδικασίες απαιτούν 11 λεπτά για 8/10 λίτρα παγωτού.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 400/50/3
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 7 kw
ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΡΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 20-35 kg
ΚΥΚΛΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 2-6 LT
ΠΛΑΤΟΣ 61 cm
ΒΑΘΜΟΣ 60 (+25) cm
ΥΨΟΣ 144 cm
ΒΑΡΟΣ 270 kg

 

Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Movi_30 Movi_60 »
Login to post comments

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Partners

We have 180 guests and no members online

Π.Κορφίτης & ΣΙΑ © 2020